Optreden groot succes!

Hey,

Gister was het eindelijk weer de dag waarop Staffa ging optreden:D. We hebben wekenlang ontzettend hard geoefend en ontzettend veel nieuwe nummers ingestudeerd. ’s Avonds zou het café Stroop goed gevuld worden met onze fans.

Om half zes schoven we eerst gezellig aan tafel bij Marlou thuis met de aanhang van ver, helaas zonder zangeres die geen vervoer kon regelen. Tijdens het eten begonnen de zenuwen goed toe te nemen en met die zenuwen en een hele hoop spullen gingen we op weg naar café Stroop om op te bouwen en soundchecken. Hierbij kreeg Dinja te horen dat ze te hard drumde, ze kwam boven al het geluid uit. Vrij snel stonden we helemaal klaar voor het optreden, dankzij de ervaren geluidsmensen. Nu was het wachten tot we op mochten.

Ondertussen kwamen steeds meer mensen binnen, het café kwam aardig vol.

Kwart over tien begonnen we de eerste set met Jumping jack flash. Op wat kleine schoonheidsfoutjes na was het een geslaagd optreden, mede dankzij ons geweldige publiek8). De sfeer maakte het een geslaagde avond, en dat was Laurie zelfs een bloedblaar waard. Ja, zij had zo fanatiek gebasst dat ze een bloedblaar heeft. Ook zijn tijdens het optreden een versterker en 2 gitaren ongeschikt verklaard, helaas helaas:(. Hopelijk kunnen ze snel gerepareerd worden om weer lekker verder te oefenen. We hopen snel weer een optreden op de agenda te kunnen zetten, en onze fans daar allemaal weer te zien.

Tot snel,

Liefs Staffa:)

Laat een reactie achter