Oranjeweekend weer achter de rug

Beste trouwe bloglezers,

Zoals jullie vast al wisten, had Staffa de afgelopen twee dagen een volle agenda. Dat dit een weekend van extremen zou worden, hadden we niet verwacht. Vrijdagavond zijn we door de donder, bliksem en stormachtige wind weggejaagd uit Roosendaal en zaterdagmiddag was het haast niet mogelijk dat de zon nog enthousiaster zou schijnen in Oudenbosch.

Vrijdagavond gingen we dus op weg naar Roosendaal. Het regende een beetje, maar de moeder van Laurie (een echte buienradar-expert) verzekerde ons dat het om 8 uur droog zou zijn. Heavy Duty Rock had heel de middag al opgebouwd. Ze legden ons het één en ander uit en daarna mochten we voor hen het voorprogramma verzorgen. Laurie’s moeder had gelijk; om 8 uur was het droog. Twintig minuten later, echter, kwam er toch een onweersbui voorbij! We moesten helaas voortijdig stoppen, omdat alle apparatuur van Heavy Duty Rock nat werd en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Voor ons was dat jammer, maar voor hen was dat natuurlijk helemaal vervelend. Ze konden geen zeil vinden om alles droog te houden, dus konden ze weer afbreken. 🙁 En dat allemaal door een – erg plaatselijke – bui.

De andere dag gingen we weer vol goede moed op weg naar Oudenbosch. Koninginnedag was daar vol op gang; de hele Brink was bezaaid met oranje mensen en spullen van de rommelmarkt. Het weer was fantastisch. Voor het optreden werd Dinja’s drumstel voorzien van oranje accenten (een zeer intellectuele bril jaja) en wij denkeen dat dat toch wel heeft bijgedragen aan het grote succes van het optreden. We hebben lekker gespeeld. De organistatie van Koninginnedag was zo enthousiast dat ze ons vroegen een kleine tweede set te spelen en uiteraard deden we dat. Voor de liefhebbers is er gisteren gefilmd. De filmpjes zijn te vinden op YouTube, de Staffahyves en – natuurlijk – deze site. We zullen ook snel foto’s van deze gezellige dag online zetten.

We willen onze fans bedanken, die er net zoals altijd weer allemaal bij waren! Natuurlijk willen we ook Stef en Corma bedanken voor de foto’s en de filmpjes.

Liefs,

Staffa

Laat een reactie achter