Staffaweekend

Hoii,

Afgelopen weekend was het niet zomaar een gewoon, rustig, saai en lui weekend. Nee nee… het was Staffaweekend!. Met als doel opnames te maken.

Zaterdag om 9 uur in de ochtend kwamen we bijeen bij Astrid om maar snel te beginnen met opbouwen van alle spullen. En naar onze verbazing hadden we binnen anderhalf uur opgebouwd en het geluid ingesteld. Na wat proefopnames en een ruime lunchpauze met heerlijke verse broodjes was het tijd voor het echte werk. Tot ongeveer zes uur is druk muziek gemaakt. Doodmoe trok ieder zich terug om de volgende dag weer vrolijk verder te gaan. Gelukkig kon de apparatuur blijven staan voor zondag.

Zondag mocht Staffa uitslapen! om 11 uur gingen we weer aan de slag in de schuur. En niet alleen wij genoten van het muziek maken, maar de complete achterdijk kon meegenieten. Het was dan ook ontzettend hilarisch om de verbaasde gezichten van voorbijfietsende mensen te zien die geen flauw idee hadden waar die takkeherrie vandaan kwam. Van ons dus! Helaas eiste het drukke weekend al snel een slachtoffer. Laurie had slechts op allebei haar vingers van haar rechterhand blaren. Gelukkig was daar de pleisterwinkel van Astrid. Met pleisters en plakband in alle kleuren en maten en vormen werden de vingers zorgvuldig ingepakt om de rest van de middag nog door te kunnen. Ook de heerlijke taarten die Marlou en Laurie hadden meegebracht waren een welkome aanvulling voor de energielevels. Na weer een vermoeiende en vooral koude middag waren we tevreden. Na wat opruimen en gesjouw kwam het Staffaweekend dan toch ten einde. 

We hopen snel wat opnames openbaar te kunnen maken. Over twee weken gaan we weer verder met de strakke oefenplanning. 

Staffa

Laat een reactie achter